A web áruház sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.
Ön itt jár: > Kezdőlap >

a prosztatamasszázs szexkellékei és azok használata

a prosztatamasszázs szexkellékei és azok használata

mi a prosztata?

…bár a férfiak többsége még mindig összerezzen a prosztata masszázs hallatán, de ez szerintem csak a kezdeti félelem és a társadalmi berögződések miatt fordulhat elő, hiszen azok, akik már kipróbálták, bizony ragaszkodnak a prosztata izgatásához, ingerléséhez

amennyiben először olvasnál a prosztata masszázsról akkor röviden összefoglalom, hogy mire is jó ez, azon kívül, hogy sok-sok örömet és élvezetet nyújt a férfiak részére!

minden férfi életében elérkezik a pillanat (40 év felett) amikor bizony egyre több figyelmet kell fordítania a prosztata egészségi állapotára, annak megőrzésére és gondozására. ez egy anatómiai, férfias sajátosság, nem igazán lehet kikerülni, bármennyire is szeretnéd megúszni ezt.

maga a prosztata egy úgynevezett “dülmirigy” amely felelős az ondó “kenéséhez”, igen jól olvasod, elsődleges funkciója, hogy az ondó, sperma sértetlenül és könnyedén bejusson a hüvelybe és ott végezze a rá szabott feladatott, azaz a baba projektet.

a prosztata egyben egy nagyon érzékeny izom tömeg is, amelynek szerepe van az ondó kilövellésében az aktus során. az ondó lövellés, ürítés során a prosztata ritmikusan összehúzódik és mivel a prosztatát rengeteg idegvégződés szövi át keresztül-kasul, így nem utolsó sorban átéled az orgazmus kéjes érzetét is. szóval nem árt jóban lenni a prosztatáddal már fiatal korban is, hiszen nagyban hozzájárul az utód nemzés sikeres végrehajtásában is.

ha baj van (prosztata gyulladás, nagyobbodás stb.) azt úgy is érzed, mert baromira tud fájni!!

 

na de mitől fájhat a prosztata!?

bevallom, nem az én tisztem megállapítani, főleg nem találgatni, hogy mi baja lehet a prosztatádnak, ezzel bizony szakorvoshoz, azaz urológushoz kell fordulnod!

Kérlek, ne bagatelizáld el a prosztata vagy alhasi típusú fájdalmakat, tüneteket, hogy majd elmúlik, biztos csak felfáztam, mert ezzel magadtól veszed el a gyógyulás esélyét, hiszen ezen a területen az időben felállított diagnózis életet menthet, de minimum a férfiasságod a tét!

 

nos ezt a kis kitérőt csak szem felnyitásnak szántam, nem kell mindjárt megrémülni, térjünk is vissza a prosztata masszírozó szexkellékekhez

egy prosztata masszírozónak anatómiailag jól megtervezettnek kell lenni, hogy tökéletesen simuljon a prosztatára, gyengéden érintve, masszírozva azt.

ezt biztosítja számodra a prémium minőségű, anti allergén szilikon, amely bársonyos tapintást és rugalmas mozgást nyújt az élvezetek halmozása során

a prosztata masszírozók másik tulajdonsága a T-talp, amely garantálja, hogy a prosztata masszírozót nem tudod túl tolni, azaz nem eshet be, nem maradhat bent, illetve, hogy a prosztata masszázs egy körkörös mozgatáson alapuló folyamat


 

A prosztata masszázs elsajátítása, segédeszköz használatával

A prosztatamasszázs kellékei speciális, orvosi fejlesztésű, anatómiailag megtervezett eszközök, kellékek, aminek az az előnye, hogy ezt "szakik" tervezték, tehát nem okozhatsz önmagadnak sérülést vele.

A prosztata masszázs bizony előkészületeket igényel, ez nem egy spontán ötlettől vezérelt gondolat következménye. Az előkészületekhez, hasonlóan, mint az anál szexnél javasolt az análmosó vagy ha úgy jobban ismered intim mosó használata, hogy a nem kívánatos dolgokat eltávolítsuk, hiszen ezen a testrészen más is közlekedik, illetve, hogy higiénikusabbá tegyük a masszázst.

Ezt követően vegyél egy forró, ülő fürdőt, ezzel is ellazítva az alhasi izomzatot. Készítsd elő a síkosítót, majd vegyél fel egy kényelmes pozíciót. Amennyiben egyedül, magadnak csinálod a masszázst, akkor a legjobban a magzati pózban férsz hozzá a popsidhoz, hogy kényelmesebb legyen, tegyél a combjaid közé egy kis párnát. Síkosítsd fel a prosztata masszírozót és a popsidat, majd csinálj néhány légző gyakorlatot, ezzel is megkönnyítve a behatolást.

Óvatosan csúsztasd be a masszírozót, majd lassan, apró mozdulatokkal kezd el keresni a prosztatádat, a neked legjobban megfelelő pozitúrában, ezt érezni fogod, hiszen a tested azonnal visszajelez, ha valamit nem jól csinálsz. Ha sikerült felfedezned a megfelelő pózt, akkor gyengéden, kis kőr-körös mozdulatokkal kezdj neki a masszírozásnak.

Előfordulhat, hogy az első alkalommal nem a legjobb benyomásod lesz erről a dologról, de hidd el egy kis gyakorlással ez is élvezetessé tehető majd. Ha elég bátor vagy már, akkor ezt az örömedet megoszthatod partnereddel is, sőt bevonhatod a masszírozás folyamatába, hogy neked valóban már csak az élvezettel keljen foglalkoznod.

 

Ne felejtsd el használat után jól elmosni az eszközeidet, illetve ajánlott az eszközfertőtlenítő használata az esetleges fertőzések elkerülése, megelőzése érdekében!