A web áruház sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Dildo,Pénisz

Hupsz! annyi érdekes szex kellék van itt, ami máris felpezsdíti buja, erotikus vágyaim, hogy már a bőség zavarától is felizgulok! böngészd át gyorsan a Dildo,Pénisz kategória szex kellékeit, válaszd ki a számodra szimpatikus kényeztető játékot és lepd meg magad egy izgalmas erotikus élménnyel, élvezettel! Ne feledd! a Dildo,Pénisz kategória szex kellékei az önfeledt kényeztetés és orgazmus szabadságát adják neked, lemondások és bűntudat nélkül!

A szexbox szex shop Dildo, Pénisz kategóriában azokat a szex kellékeket találod, amelyek nem vibrálnak, azaz nincs bennük semmi forgó-morgó, vibrációs kütyü. Az elnevezésüket a forma alapján kapták, bár nagy általánosságban mindenki Dildokat említ a Pénisz helyett, azért a pontos meghatározás megkülönbözteti ezeket. Dildonak hívjuk azokat a szex kellékeket, amelyeken nem található a herezacskó.  Ebből már kitaláltad, hogy a Péniszek pedig azok a szex kellékek, amelyeken megtalálható a herezacskó utánzat is, tehát teljes másolata az igazi pénisznek. A szexbox szex shop másik legnagyobb kínálatát a Dildok és Péniszek alkotják. Az anyaguk szerint lehetnek realisztikus, zselés, szilikon péniszek és Dildok.  Mivel nincs bennük vibrátor, így bátran viheted a fürdőkádba, tus alá, vagy bármilyen „nedves” helyre:) a szexbox szex shop kínálatában igen sok méret és forma közül választhatsz. Alapból minden termékhez ajánlott a síkosító használata, de a Dildo, Pénisz  szex kellékekhez kifejezetten javasolt a vízbázisú síkosító ,intim gél használata az intenzívebb orgazmus és élvezet átéléséhez.

Engedd szabadjára a fantáziád és a vágyaim a válogatásnál. Ne feledd, ha a rendelésed összege eléri/meghaladja a 10 000 forintot akkor a házhozszállítás is ingyenes lesz.

Rendezés: