A web áruház sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

G-pont vibrátor

Hupsz! annyi érdekes szex kellék van itt, ami máris felpezsdíti buja, erotikus vágyaim, hogy már a bőség zavarától is felizgulok! böngészd át gyorsan a G-pont vibrátor kategória szex kellékeit, válaszd ki a számodra szimpatikus kényeztető játékot és lepd meg magad egy izgalmas erotikus élménnyel, élvezettel! Ne feledd! a G-pont vibrátor kategória szex kellékei az önfeledt kényeztetés és orgazmus szabadságát adják neked, lemondások és bűntudat nélkül!

A G-pont orgazmus titkai

A G-pont ingerlése olyan kielégülést nyújt, amely semmi máshoz nem fogható, különbözik mind a csikló-, mind a hüvelyi orgazmustól.

A G-pontot megtalálni nem könnyű, de nem is lehetetlen, mindössze némi türelemre és néhány speciális szex kellékre van szükség hozzá. A hüvely hasi oldalán található, kb. 2-5 cm-re. Ez a terület kicsit érdesebb, mint a környezete, olyan, akár egy kis szivacs, mérete borsónyi-babnyi, ám ha felizgulsz, akkor megduzzad, és könnyebben megtalálható. A G-folt izgatására a nők először vizelési ingert éreznek, majd ez csap át a kéjbe. Ez nem mindig következik ez be, de nagyon fontos, hogy ne tévesszük össze a vizelettel, főként pedig ne szégyelljük, hiszen ez ugyanolyan természetes, mint a férfiak magömlése!

A szexbox szex shop kínálatában speciálisan erre a célra hajlított G-pont izgató szex kellékeivel könnyedén fedezheted fel tested legnagyobb örömzónáját és ezek segítségével bármikor képes leszel átélni az orgazmusok csúcsát!

A G-pont felfedezéséhez ajánlott a síkosító használata, így a G-pont vibrátorokhoz is javasolt a vízbázisú síkosító , intim gél használata az intenzívebb orgazmus és élvezet átéléséhez.

Engedd szabadjára a fantáziád és a vágyaim a válogatásnál. Ne feledd, ha a rendelésed összege eléri/meghaladja a 10 000 forintot akkor a házhozszállítás is ingyenes lesz.

Rendezés: