A web áruház sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Realisztikus vibrátor

Hupsz! annyi érdekes szex kellék van itt, ami máris felpezsdíti buja, erotikus vágyaim, hogy már a bőség zavarától is felizgulok! böngészd át gyorsan a Realisztikus vibrátor kategória szex kellékeit, válaszd ki a számodra szimpatikus kényeztető játékot és lepd meg magad egy izgalmas erotikus élménnyel, élvezettel! Ne feledd! a Realisztikus vibrátor kategória szex kellékei az önfeledt kényeztetés és orgazmus szabadságát adják neked, lemondások és bűntudat nélkül!

már a nevében is benne van, hogy realisztikus..ez pedig az anyagára (cyberskin,naturskin,love clone,ur3) utal hiszen ezek az anyagok hasonlítanak legélethűebben az igazi pinészre..tapintásuk,formájuk szinte az igazi pénisz élvezetét adják vissza :)  külön ki kell emelnem a tapadótalpas, realisztikus vibrátorokat, hiszen ezekkel a szex pózok végtelen variációját élheted át, kitárva az örömök, gyönyörök kapuját

Rendezés: