A web áruház sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt.

Zselés vibrátor

Hupsz! annyi érdekes szex kellék van itt, ami máris felpezsdíti buja, erotikus vágyaim, hogy már a bőség zavarától is felizgulok! böngészd át gyorsan a Zselés vibrátor kategória szex kellékeit, válaszd ki a számodra szimpatikus kényeztető játékot és lepd meg magad egy izgalmas erotikus élménnyel, élvezettel! Ne feledd! a Zselés vibrátor kategória szex kellékei az önfeledt kényeztetés és orgazmus szabadságát adják neked, lemondások és bűntudat nélkül!

A szex shop kínálatában a zselés vibrátorok váltották fel a régi PVC, gumiból készült vibrátorokat. Anyaguk nagyon rugalmas és hajlékony, formaviláguknak csak a képzelet szab határt.  Felületük lehet sima, erezett, bordázott. Vastagságuk széles skálán mozog.  Az alacsony árnak köszönhetően egy igen közkedvelt típusa a vibrátoroknak.  A zselés anyag egyik hátránya a tapadás, ugyanis nagyon jól tapad ezért síkosító nélkül nem érdemes használni (kidörzsöli a hüvelyfalat, ami nem kellemes érzés). a másik rossz tulajdonsága hogy egy idő után porózus lesz a felszíne és így már nagyon nehéz tisztítani. Ha észleled a zselés vibrátorodon az apró kis lyukakat, akkor sajnos meg kell válnod tőle, mert nem biztonságos, azaz felfertőzést okozhat. A vibrátor kiválasztásánál nem a hossza, hanem a vastagsága a fontos érv. Ezt azért fontos elmondanom, mert első ránézésre úgy hiszed, hogy talán egy kicsit hosszabbak, mint amit te levárnál. De nem azért gyártják ám ezeket olyan hosszúra, mert ez az igény, hanem mert ez a hossz majd a megfogásnál elveszik, hiszen a kést sem két újjal fogod meg és mégis hosszú a nyele. Tehát ha a túl rövidet választod, akkor előfordul, hogy nem tudod jól megfogni, megmarkolni és így kényelmetlen lesz a használat. Legyen csak hosszú, persze nem a 38 centisre gondoltam, de a 20-22 centis az pont jó. még egy fontos észrevétel, a hosszát tudod magadnak szabályozni, hiszen csak annyit tolsz be ameynni jól esik, ugye? A vastagság az más kérdés, az már nem változik a későbbiekben, tehát azzal óvatosan bánj. Alapból minden termékhez ajánlott a síkosító használata, de a zselés vibrátorokhoz kifejezetten javasolt a vízbázisú síkosító ,intim gél használata a hámsérülések elkerülése és fokozottabb élvezet eléréséhez. Engedd szabadjára a fantáziád és a vágyaim a válogatásnál. Ne feledd, ha a rendelésed összege eléri/meghaladja a 10 000 forintot akkor a házhozszállítás is ingyenes lesz.

Rendezés: